
Ο τεχνικός της Ένωσης, Απόστολος Οικονόμου, μάζεψε τις αθλήτριες του εν όψει του τελικού της Δευτέρας και έδειξε σε βίντεο τα δυνατά αλλά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Οι αθλήτριες της Ένωσης είχαν την ευκαιρία σήμερα να δουν σε βίντεο τα δυνατά αλλά και τα αδύνατα σημεία του Ολυμπιακού, αποκτώντας μια εικόνα για το τι θα συναντήσουν την Δευτέρα. Άλλωστε οι μνήμες από το Ρέντη όπου εκεί η Ένωση επικράτησε είναι ακόμα νωπές.
Από την άλλη ο Απόστολος Οικονόμου είναι χαρούμενος που η ομάδα είναι υγιής, χωρίς τραυματισμούς εν όψει ενός τόσο κρίσιμου παιχνιδιού. Το παιχνίδι της Δευτέρας (1/4) θα ξεκινήσει στις 16:30 στο κλειστό του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια με διαιτητές τους Γεροθόδωρο-Νικολόπουλο, ενώ το ματς θα έχει και τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΤ1.