H Μάσκα έψαξε και βρήκε τον υπηρέτη της πατρίδας Σταύρο! Στην Αυλώνα υπηρετεί τη θητεία του ο υπεύθυνος για τη μη καταβολή οφειλών προς την εφορία και το άρθρο 44 το 2011, αλλά η λούφα και παραλλαγή δεν θα κρατήσει πολύ. Σύντομα θα κληθεί και εκείνος να αποχωριστεί τη λιγδιασμένη του τσατσάρα για να απολογηθεί.
Ο Σταύρος Αδαμίδης κακοπερνάει… Σκοπιές, Καλιόπη και Μαγειρεία χωρίς παγωμένο γιαούρτι. Έπηξε στο κοτόπουλο με ρύζι ο λατρεμένος μας… Στα σοβαρά τώρα:
Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ βαρύνεται τόσο για τις συνολικές οφειλές της εταιρείας προς το Δημόσιο, όσο και για τη μη καταβολή ΦΠΑ. Ωστόσο, το γεγονός ότι αυτή την περίοδο είναι φαντάρος (αλήθεια πότε βγαίνει πότε μπαίνει;) καθιστά την υπόθεσή του ιδιαίτερα περίπλοκη.
Ο Αδαμίδης δεν μπορεί να μεταβεί στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως, καθώς θα πρέπει αρχικώς να συλληφθεί από τη Στρατονομία και εν συνεχεία η στρατιωτική Δικαιοσύνη να ζητήσει εξηγήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης παρουσιάστηκε στην Αυλώνα στην ίδια σειρά με τον Γιώργο Κουτρουμπή.
Καταλήγοντας σε ότι έχει να κάνει με τον Νίκο Θανόπουλο, ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΑΕ φέρεται ότι θέλει να ακολουθήσει την τακτική του Ντέμη Νικολαΐδη, ωστόσο δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα το πότε θα μεταβεί στον εισαγγελέα.
ΥΓ. Πως το λέει και το τραγούδι; Τα μπούτια σου Μαρία, Σκοπιά, Καψιμί, Αγγαρεία…
ΥΓ 2. Προσοχή στα πεδία βολής. Αν γνωρίζει όσο από μπάλα, ίσως προκύψουν θύματα…
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement