Κατά τη διάρκεια της σημερινής (28/3) προπόνηση ο Έβαλντ Λίνεν χώρισε τους παίκτες του σε τρεις ομάδας. Σκόρερ των διπλών οι Πετρόπουλος, Σταματής και Καραλής.
Ο γερμανός τεχνικός έκανε τις δοκιμές που ήθελε ενόψει του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, ωστόσο στη συνέχεια χώρισε τους παίκτες του σε τρεις ομάδες ώστε να αγωνιστούν μεταξύ τους.
Σκόρερ των συγκεκριμένων αγώνων ήταν οι Αντώνης Πετρόπουλος, Ανδρέας Σταματής και Γιάννης Καραλής. Ο πρώτος δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παρά το γεγονός ότι έχει σταματήσει στα τρία γκολ και δεν σκοράρει στα επίσημα ματς. Σε ότι έχει να κάνει με τους άλλους δύο πηγαίνουν αρκετά καλά στις προπονήσεις, ενώ ο Λίνεν επιμένει να τους αφήνει εκτός αποστολής.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement