28.3
16:09

Κατάπτωση εγγυητικής για “Ντίμι”

AEK1924.gr team
Κατάπτωση εγγυητικής για “Ντίμι”
Advertisement

Η ΕΕΑ προχώρησε σε μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΑΕΚ, μετά από καταγγελία της Κέρκυρας για οφειλόμενα της μεταγραφής του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Οι «Φαίακες» έχουν να λαμβάνουν 50.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, ενώ η ΑΕΚ δεν έχει ανταποκριθεί στις προσπάθειες που έκαναν για εξόφληση.  Για αυτό η Κέρκυρα προσέφυγε στην ΕΕΑ και κέρδισε την υπόθεση, με αποτέλεσμα να γίνει μερική κατάπτωση της εγγυητικής της ΑΕΚ.

Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ μέσα σε 15 ημέρες πρέπει να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό, αλλιώς θα τιμωρηθεί.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΕΑ:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή συνεδρίασή της, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Αίτηση των αθλητών Ιεροκλή Στολτίδη, Λουκά Αποστολίδη και Flavio Jose De Carvalho Silveira, του προπονητή Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και των τρίτων Νικολάου Σφυντιλά και Γεωργίου Παντούρη περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ

2. Αίτηση της ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

3. Αίτηση του αθλητή Βασιλείου Κουτσιανικούλη περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

4. Αίτηση των αθλητών Γεωργίου Αμπάρη και Εμμανουήλ Ψωμά περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ

5. Αίτηση του τρίτου Κων/νου Σιότροπου περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ λόγω ρύθμισης

6. Αίτηση των αθλητών Ανδρέα Ανδρεάδη και Jordi Gens περί αφαίρεσης βαθμών του Τ.Α.Α. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΡΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ

7. Αίτηση των αθλητών Νικολάου Μαραγκουδάκη κα Γεράσιμου Αριστεινίδη περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ.

ΑΝΑΒΟΛΗ για 10-4-2013.

8. ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

α. Αίτηση του δικηγόρου Γεωργίου Παναγόπουλου και του ΙΚΑ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ περί κατάπτωσης-κατάσχεσης εις χείρας της Επιτροπής ως τρίτου, της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ.

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για τις 10-4-2013 και ώρα 12.00

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->