28.3
11:43

«Και τώρα σηκώνουμε την Κούπα»

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Ανακοίνωση – κάλεσμα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την διεξαγωγή του τελικού πρωταθλήματος της Α1 της Δευτέρας. Νίκη και απονομή του τροπαίου μετά τη λήξη του αγώνα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Δευτέρα 1η Απριλίου 2013 και ώρα 16.30 στο γήπεδο του Ιωνικού οι κοριτσάρες μας αγωνίζονται με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για τη νίκη. Για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Στην περίπτωση της νίκης που όλοι ελπίζουμε και ευχόμαστε θα γίνει και η απονομή του τροπαίου με την λήξη του αγώνα.

Όλοι μαζί πρέπει να εμψυχώσουμε τις αθλήτριές μας, να τους δώσουμε την δύναμη και την συμπαράσταση για το νικηφόρο αποτέλεσμα και τέλος να γιορτάσουμε την επιτυχία μας. Γιατί αυτή ανήκει σε όλους τους φιλάθλους μας που δεν άφησαν ποτέ μόνη την ομάδα μας.

Τα εισιτήρια τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα ήδη κυκλοφορούν από σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου από τις 09.00 έως τις 20.30 καθώς επίσης και την Παρασκευή 29 Μαρτίου τις ίδιες ώρες και Σάββατο 10.00-14.00 από τα γραφεία της ΑΕΚ, Λεωφόρος Δεκελείας 138-140, 2ος όροφος, Νέα Φιλαδέλφεια.

Την Δευτέρα την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται από το πρωί έως και τις 13.30 από τα γραφεία και στην συνέχεια εάν έχουν απομείνει στο γήπεδο του Ιωνικού. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10€.

Η παρουσία του κόσμου μας είναι απαραίτητη για τη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου.

Σας περιμένουμε».

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement