27.3
19:56

Επέστρεψε και απολογείται

AEK1924.gr team
Επέστρεψε και απολογείται
Advertisement

Ο Γιώργος Κατίδης βρίσκεται από σήμερα (27/3) στην Αθήνα και είναι έτοιμος να απολογηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από την ημέρα του πανηγυρισμού του έως και σήμερα έλειπε από την Αθήνα, καθώς ήθελε να ηρεμίσει. Ωστόσο, η περίοδος χαλάρωσής του τελείωσε, καθώς την Πέμπτη (28/03, 15:00) θα βρεθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ώστε να απολογηθεί για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε μετά το γκολ του κόντρα στην Βέροια.

Δίπλα του θα βρίσκεται ώστε να τον υποστηρίξει νομικά ο Χάρης Γρηγορίου, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες επικοινωνούσε συνεχώς με τον ποδοσφαιριστή.

Μαζί με τον Γιώργο Κατίδη απολογείται και η ΑΕΚ, κάτι που κάνει τους υπεύθυνος να ανησυχούν για το αν θα υπάρξει κάποια τιμωρία ή όχι, ωστόσο οι περισσότεροι είναι αισιόδοξοι ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->