Οκτώ ημέρες πριν συμπληρώσει 35 χρόνια ζωής, ο Τόμι Χάας υπέταξε τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-0 σετ (6-2, 6-4) στον 4ο γύρο του Sony Open του Κέι Μπισκέιν και έγινε ο γηραιότερος τενίστας που κερδίζει το νο1 της παγκόσμιας κατάταξης τα τελευταία 30 χρόνια.
Ο Γερμανός, ο γηραιότερος τενίστας του τοπ 50, διέκοψε ένα σερί 14 νικών στο τουρνουά που κατείχε ο Σέρβος πρωταθλητής και νικητής προ 2 ετών και έφτασε στη 2η νίκη του επί επικεφαλής της ATP μετά από αυτήν κόντρα στον Αντρέ Αγκάσι το 1999 (μετράει και 14 ήττες).
“Όλα τα συγχαρητήρια στον Τόμι. Έδωσε ένα σπουδαίο αγώνα και ήταν καλύτερος, δίχως αμφιβολία”, δήλωσε ο Τζόκοβιτς μετά το τέλος του ματς, που βρήκε τον Χάας να προκρίνεται στα προημιτελικά για πρώτη φορά στις 13 συμμετοχές του. Εκεί θα αντιμετωπίσει το νο11 της κατάταξης, Ζιλ Σιμόν, ο οποίος επιβλήθηκε του Γιάνκο Τιπσάρεβιτς (νο7) με 2-1 σετ (5-7, 6-2, 6-2).
Πηγή: Contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement