27.3
11:25

Ανατροπή στην υπόθεση της Παπαχρήστου

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

ΣΕΓΑΣ και ΕΠΥΑ συνεδριάζουν σήμερα για το θέμα των οδοιπορικών της 24χρονης πρωταθλήτριας της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδος στο Τριπλούν. Διαβάστε αποκλειστικά στο AEK1924.gr τι ισχύει στην υπόθεση της Ελληνίδας αθλήτριας

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του ΣΕΓΑΣ αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες για την αθλήτρια, Βούλα Παπαχρήστου, όσον αφορά την αποχή της από τις προπονήσεις και την κατάργηση των οδοιπορικών. Παράλληλα το θέμα θα συζητηθεί και από την Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού (ΕΠΥΑ) καταθέτοντας την εισήγηση της στο διοικητικό συμβούλιο.

Οι πληροφορίες του AEK1924.gr αντιστρέφουν τα όσα γράφονται τον τελευταίο καιρό για την αθλήτρια της ΑΕΚ αλλά και τα όσα είπε με δηλώσεις του ο (πρώην;) προπονητής της Τριπλουνίστριας, Γιώργος Πομάσκι.

Συναθλητές της, αλλά και παράγοντες απορούν πως βγήκε στον αέρα μια τέτοια είδηση την στιγμή που η αθλήτρια της Ένωσης ακολουθεί κανονικά καθημερινές προπονήσεις και ουδέποτε σταμάτησε να προετοιμάζεται. Ίσως η μη παρουσία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου να προκάλεσε όλα αυτά τα δημοσιεύματα τα οποία όμως αντιστρέφονται από το αγωνιστικό περιβάλλον της αθλήτριας που ισχυρίζεται ότι ουδέποτε σταμάτησε να προπονείται.

Όλα αυτά σε αναμονή βέβαια των αποφάσεων για τα οδοιπορικά τα οποία ενδέχεται να πάρουν αναστολή προσωρινά από την αθλήτρια μέχρι να ξεκινήσει εκ νέου την αγωνιστική δράση της.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement