Οι άνθρωποι της ΑΕΚ λαχτάρησαν στη σημερινή (21/3) προπόνηση, καθώς ο Τσούπρος με τον Καλογέρη συγκρούστηκαν σε διεκδίκηση της μπάλας και χτύπησαν στο κεφάλι.
Το γεγονός ότι το πρωτάθλημα έχει διακοπή δεν επηρεάζει καθόλου τους παίκτες της Ένωσης, οι οποίοι προσπαθούν στις προπονήσεις να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Στο σημερινό πρόγραμμα εκ γύμνασης οι Τσούπρος και Καλογέρης συγκρούστηκαν μεταξύ τους σε μια διεκδίκηση της μπάλας χτυπώντας στο κεφάλι.
Το ιατρικό τιμ και οι συμπαίκτες τους βρέθηκαν αμέσως κοντά ώστε να τους προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο οι δύο ποδοσφαιριστές της Ένωσης έδειξαν ότι δεν καταλαβαίνουν από αυτά, σηκώθηκαν και συνέχισαν κανονικά να αγωνίζονται στο οικογενειακό δίτερμα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement