
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θέλουν τον δεξιό μπακ της ΑΕΚ και σχεδιάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα αποτρέψουν την επέκταση του συμβολαίου του με την Ένωση, ώστε να τον υπογράψουν ως ελεύθερο τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Βαλεντίνου Βλάχου στο εφετινό πρωτάθλημα έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των οικονομικά ισχυρών του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να σχεδιάζουν την «αρπαγή» του τον Ιανουάριο 2014.
Ο 21χρονος δεξιός μπακ της ΑΕΚ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014 , κάτι που συνεπάγεται ότι από τον ερχόμενο Ιανουάριο αποκτά το δικαίωμα να συζητήσει με οποιοδήποτε σύλλογο θέλει και να αποχωρήσει, αν η Ένωση δεν κινηθεί γρήγορα και δραστικά για να πετύχει την επέκταση του συμβολαίου του.
Στην ΑΕΚ υπάρχει η πρόθεση επέκτασης του συμβολαίου του παίκτη, ωστόσο η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ θα κρίνει τις εξελίξεις το καλοκαίρι, την στιγμή που ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός καραδοκούν για την «αρπαγή» του Βλάχου, προσπαθώντας «υπόγεια» να τον αποτρέψουν να επεκτείνει το συμβόλαιο του, έτσι ώστε να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο.
Οι δύο σύλλογοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την οικονομική αβεβαιότητα της Ένωσης και μέσω αυτής επιθυμούν να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να αρνηθεί επέκταση, προσφέροντας του οικονομική ασφάλεια και ευρωπαϊκές συμμετοχές.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement