21.3
12:34

“Αγνοείται” η Βούλα Παπαχρήστου

AEK1924.gr team
Advertisement

“Αγνοούμενη” για τον ελληνικό αθλητισμό θεωρείται η Βούλα Παπαχρήστου.”Έχουμε χάσει τα ίχνη της εδώ και δυο μήνες”, λέει ο προπονητής της στο Contra.gr. Έτοιμος να τη διαγράψει ο ΣΕΓΑΣ.

Τελικά ο αποκλεισμός της από τους Ολυμπιακούς Aγώνες του Λονδίνου για την γνωστή ανάρτηση στο twitter σημάδεψε περισσότερο από ότι αρχικά είχε διαφανεί την καριέρα της.

Η Βούλα Παπαχρήστου παρά την πρώτη της αντίδραση “θα απαντήσω σε όλους με τις επιδόσεις μου”, δείχνει να χαράζει άλλο δρόμο και να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον πρωταθλητισμό.

Η 24χρονη πρωταθλήτρια του τριπλούν εδώ και δυο μήνες έχει κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας ακόμη και με τον πιο στενό της συνεργάτη τον προπονητή της Γιώργο Πομάσκι, ο οποίος δήλωσε στο Contra.gr: “Εδώ και δυο μήνες έχω χάσει εντελώς τα ίχνη της . Ούτε τηλεφωνικά δεν έχω μιλήσει μαζί της και πραγματικά δεν ξέρω που βρίσκεται και τι κάνει. Δυστυχώς κάναμε την μέγιστη προσπάθεια αλλά όλα έχουν  και τα όριά τους . Έχω κι εγώ τις ευθύνες μου αλλά και η ίδια είναι μεγάλη κοπέλα”.

Μάλιστα ο Γιώργος Πομάσκι ανήγγειλε το τέλος της συνεργασίας του με την ίδια: “Κατά 99% η συνεργασία μας έχει τελειώσει. Από τη στιγμή που δεν δίνει σημεία ζωής”.

Οι εξελίξεις πάνω στην αθλητική καριέρα της Βούλας Παπαχρήστου αναμένεται να κορυφωθούν της επόμενες ημέρες κι από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ. Όπως αναφέρει η εξειδικευμένη στο στίβο ιστοσελίδα  stivoz.gr ο πρόεδρος της αρχαιότερης ομοσπονδίας Κώστας Παναγόπουλος  είναι αποφασισμένος να την θέσει εκτός των κατηγοριών υψηλού αθλητισμού με την συγκατάβαση του αρχιπροπονητή Δημήτρη Ευαγγελόπουλου μετά τη συνεχιζόμενη αποχή της από την προετοιμασία και τις προπονήσεις.

Το Contra.gr προσπάθησε επανειλημμένος να επικοινωνήσει με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια χωρίς επιτυχία. Ως εκ τούτου παραμένουν ως φήμες και μόνο οι πληροφορίες που θέλουν την Βούλα Παπαχρήστου να συνεργάζεται για θέματα αθλητισμού με κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου.

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement