14.3
18:45

Τελικά ο έρωτας δεν περνά…

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Ήττες, γκρίνιες, στενοχώριες κι όμως ο κόσμος της ΑΕΚ εκεί… Ένας έρωτας που μένει ανεξίτηλος σε βάθος χρόνου. Ένα τατουάζ χαραγμένο στο κορμί του κάθε ΑΕΚτζή που φροντίζει να δίνει το παρών όπου η ΑΕΚ τον καλεί. Ο Παναγιώτης Καλογερόπουλος καταρρίπτει το ρητό που θέλει να λέει ότι «Ο έρωτας περνά»

* Κερδίστε μία αυθεντική φανέλα με την υπογραφή του Νίκου Λυμπερόπουλου και 20 free bets των 10 ευρώ. Κάντε τώρα εγγραφή μέσα από τα banner μας στον Stoiximan και παίξτε οποιοδήποτε στοίχημα στο ΑΕΚ-Βέροια (ή άλλο ματς) ως την Δευτέρα 18/10 όταν θα ανακοινωθούν οι νικητές

Πλέον υπάρχουν και αποδείξεις… Ο κόσμος της ΑΕΚ, είναι ο μεγαλομέτοχος της! Ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ανά τον κόσμο και γενικά στην Ελλάδα ο «ΑΕΚτζής» θα στερηθεί τον καφέ του, το φαγητό του, ή ακόμα και την βόλτα του για να δώσει το παρών όπου η ΑΕΚ τον καλεί.

Προφανώς και υπάρχει έρωτας! Προφανώς και είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ. Αυτό όμως αναιρεί το ρητό που θέλει τον έρωτα να μην κρατάει και πολύ. Αυτή η σπίθα που υπάρχει τον πρώτο καιρό να σβήνει…

Κι όμως, φέτος μπορεί τα συναισθήματα μεταξύ ΑΕΚτζή και ΑΕΚ να μην είναι και τόσο αμοιβαία, καθώς οι πίκρες και οι στενοχώριες είναι περισσότερες από τις καλές στιγμές και την χαρά, παρ’ όλα αυτά η ΑΕΚ βάσει στατιστικών, συγκαταλέγεται μέσα στις πρώτες ομάδες της Superleague με το περισσότερο κόσμο στις κερκίδες.

Η ζωή του κάθε ΑΕΚτζή είναι εντελώς διαφορετική από τον μέσο φίλαθλο των άλλων ομάδων. Ίσως να φαίνεται αστείο ή περίεργο, όμως είναι στο αίμα μας να πονάμε, να αγαπάμε, να στενοχωριόμαστε, να είμαστε ευτυχισμένοι! Ένα γκολ, μια νίκη, μία καλή εμφάνιση φουντώνει την φλόγα και την αισιοδοξία «Ναι, είμαστε εδώ! Θα γυρίσει ο τροχός».

Η ελπίδα του Έλληνα πρόσφυγα ή ακόμα και διωγμένου από την «Πόλη» ποτέ δεν πεθαίνει, και μέσα από τις στάχτες αυτής της ομάδας αχνοφαίνεται το ουράνιο τόξο. Η ΑΕΚ θα σηκωθεί, η ΑΕΚ θα ξανά γίνει ΑΕΚ γιατί ο κόσμος της είναι διαφορετικός, γιατί είναι ιδέα και οι ιδέες ποτέ μα ποτέ δεν πεθαίνουν.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement