Διαβάστε τα σημερινά «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου. Οι «ρυθμιστές ΚΕΔ…», η επιστροφή στον ρόμβο, τα «θέλω» Βιντιάδη και η πρώτη επαφή Παππά-Μελισσανίδη.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Λόγο για «Ρυθμιστές ΚΕΔ και… παραρτήματα» κάνει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ της: «Γνωστό το έργο που παίζεται χρόνια τώρα τις τελευταίες αγωνιστικές. Βοά το παρασκήνιο για τη μοιρασιά βαθμών ανάμεσα στις θυγατρικές που έχουν περιθώριο να δώσουν κι αυτές που καίγονται να πάρουν…».
SPORTDAY
Στον προσανατολισμό του Λίνεν να επιστρέψει στον ρόμβο επικεντρώνει το ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Sportda», κάνοντας λόγο στον τίτλο της για «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ». Γίνεται ακόμη αναφορά στην μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΑΕΚ.
LIVE SPORT
Βιντιάδας συνέχεια στην εφημερίδα «Live Sport» η οποία τονίζει σχετικά πως ο επίδοξος επενδυτής είναι διατεθειμένος να μπει στην ΠΑΕ εφόσον οι δόσεις προς το Δημόσιο γίνουν 48. Κάνει επίσης αναφορά στο θέμα της κατάπτωσης της εγγυητικής της ΠΑΕ.
GOAL NEWS
Λόγο για πρώτη προσέγγιση Παππά – Μελισσανίδη κάνει η εφημερίδα «Goal». «ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ», αναφέρει o βασικός τίτλος της τονίζοντας πως: «Η πλευρά Παππά φέρεται να πλησίασε αυτή του Μελισσανίδη, με σκοπό να γίνει η συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement