
Έντονη προπόνηση έκαναν και την Παρασκευή (08/03) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, δύο ημέρες πριν από τη σημαντική αναμέτρηση με την ΑΕΚ, την Κυριακή στο “Γ. Καραϊσκάκης”.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις τακτικής, με τους παίκτες να δουλεύουν την αμυντική και επιθετική συμπεριφορά τους στις στημένες φάσεις. Οι “εκτελεστές” χτυπούσαν τόσο κόρνερ όσο και φάουλ. Η προπόνηση περιελάμβανε και διπλό, κατοχής και πίεσης προς τον αντίπαλο, με τους ποδοσφαιριστές χωρισμένους σε 3 γκρουπ, τα οποία έπαιζαν εναλλάξ.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι “ερυθρόλευκοι” είναι υγιείς.
Το πρωί του Σαββάτου, οι παίκτες του κ. Μίτσελ θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση, στο Ρέντη, στις 10:30. Χαλάρωμα αναμένεται να κάνουν και την Κυριακή το πρωί, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.
Πηγή: www.contra.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement