07.3
09:13

Όταν καθάριζε ο Ράμπο! (vid)

Πένυ Μακρή
Όταν καθάριζε ο Ράμπο! (vid)
Advertisement

Με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, ο Τάσος Μητρόπουλος κάνει το 1-0 και η ΑΕΚ φεύγει από το Αλκαζάρ με τους τρεις βαθμούς της νίκης κάνοντας ένα βήμα προς τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο την σεζόν 1992-93

Η Ένωση οδεύει προς την δεύτερη σερί κατάκτηση του πρωταθλήματος την περίοδο 1992-93 και στο Αλκαζάρ κάνει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της με πρωταγωνιστές τους Τάσο Μητρόπουλο και Αντώνη Μήνου, σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια.

Ο Δικέφαλος μέσα σε λίγες μέρες αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά την Λάρισα (πρώτη για το κύπελλο) και παρά την κακή διαιτησία του Νικάκη, ο οποίος άφησε με 10 παίκτες την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, αποβάλλοντας τον Βάϊο Καραγιάννη, καταφέρνει να πάρει την νίκη με σκόρερ τον Μητρόπουλο.

Ο «Ράμπο» με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ νικά τον Γεωργίου και ξεσηκώνει το πέταλο που είχε βαφτεί κιτρινόμαυρο, σε ένα ματς στο οποίο ο Αντώνης Μήνου έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του, εμποδίζοντας τον αντίπαλο να σκοράρει αρκετές φορές.

 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->