07.3
09:48

Στα δικαστήρια για Σορεντίνο

AEK1924.gr team
Στα δικαστήρια για Σορεντίνο
Advertisement

Μέσω της δικαστικής οδού θα κινηθούν οι διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ έτσι ώστε να διεκδικήσουν τα χρήματα που δικαιούται η ομάδα από το ποσοστό μεταπώλησης του Σορεντίνο

Οι άνθρωποι της Ένωσης έκαναν αρκετή υπομονή όλο αυτόν τον καιρό και παρά τις συνεχόμενες κλήσεις προς τους Ιταλούς αλλά και το εξώδικο που έστειλαν, έλαβαν μόνο αδιαφορία.

Γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισαν να προχωρήσουν μέσω της δικαστικής οδού, ώστε να διεκδικήσουν τις 600.000 ευρώ που αναλογούν στο 20% του ποσοστού μεταπώλησης του Σορεντίνο.

Βέβαια με αυτήν την κίνηση το μόνο σίγουρο είναι ότι τα αποτελέσματα θα αργήσουν να φανούν, καθώς η διαδικασία μέσω των δικαστηρίων είναι χρονοβόρα και η ΑΕΚ θα καθυστερήσει να βάλει τα χρήματα στα ταμεία της.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->