07.3
15:37

Είναι ομάδα και παρέα!

Απόστολος Λιόγκας
Advertisement

Μια… γροθιά εντός και εκτός παρκέ είναι οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου…

Η μπασκετική ΑΕΚ έχει επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και δείχνει ανεβασμένη στη «μάχη» που δίνει για να ανέβει στην Α2.

Η ομάδα δείχνει να έχει ξεπεράσει τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στο διάβα της και μπαίνει στην τελική ευθεία για την επίτευξη του στόχου της. Οι καλαθοσφαιριστές του Δικεφάλου είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για μια ομάδα.

Δεν είναι τυχαίο ότι πριν το χθεσινό φιλικό με την πρωτοπόρο της Α2, Κηφισιά, το οποίο σημειωτέων κέρδισε, η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών του Βαγγέλη Ζιάγκου μαζεύτηκαν σε καφέ των Βορίων Προαστίων και χαλάρωσαν πίνοντας το καφεδάκι τους. Σαν μια ωραία παρέα. Οι λιγοστοί απόντες ήταν δικαιολογημένοι, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως στο «κιτρινόμαυρο» τραπέζι βρέθηκε και ο γκαρντ της Κηφισιάς, Βαγγέλης Καράμπουλας, που είναι καλός φίλος των Αλέξη Φαλέκα και Μιχάλη Πολυτάρχου, ενώ έκανε και ένα μικρό πέρασμα ο προπονητής των «βορείων», Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ψυχή της παρέας δεν ήταν άλλος από τον Ανδρόνικο Γκιζογιάννη, ο οποίος πείραζε τους πάντες, με τον Δημήτρη Δέσπο να τον ακολουθεί.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement