Η χθεσινή συζήτηση μέσω Facebook μεταξύ του Καραλή και του Σίμωση σχολιάστηκε από τα Μέσα, με τους δύο φίλους να το ρίχνουν στον… χαβαλέ.Διαβάστε τι είπε σχετικά ο παίκτης της Ένωσης στο ΑΕΚ1924.
Ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του Καραλή για την αντιμετώπιση από τα Μέσα: «ούτε κ… δεν μπορούμε να κάνουμε πλέον… πρωτοσέλιδο πρωί πρωί», με τον Καραλή να απαντά στο ίδιο ύφος γράφοντας: «Παρακαλείσαι να με αποκαλείς μόνο αγάπη μου και λατρεία μου γιατί ο χαβαλές δεν καταλαβαίνεται πλέον».
Η απάντηση του Σίμωση ήταν «Εντάξει αγάπη μου», με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν ότι δεν τίθεται κανένα θέμα παρεξήγησης, καθώς οι δυο τους είναι καλοί φίλοι.
Σε επικοινωνία του ΑΕΚ1924 με τον ποδοσφαιριστή της Ένωσης, ο Καραλής μας είπε «φιλαράκια είμαστε, χαβαλέ κάναμε».
Δείτε φωτογραφία!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement