
Μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με το Ανατόλια ο Απόστολος Οικονόμου σχολίασε το ματς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αποστόλης Οικονόμου σχετικά με την πίεση που δέχτηκε η Ένωση: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο κι έτσι κάναμε διαχείριση των κοριτσιών γιατί έχουμε μικροτραυματισμούς. Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία. Στο τέλος πάντως κερδίσαμε, δίκαια θεωρώ, κρατήσαμε το αήττητο και είμαστε πρώτοι και μαθηματικά».
Από την πλευρά του ο προπονητής των αντιπάλων είπε: «Έγινε ένα νευρικό παιχνίδι, με μεγάλες διακυμάνσεις στο σκορ, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Θέλαμε πολύ να πάρουμε ό,τι μας αναλογούσε από αυτό το ματς για αυτό και η απόδοσή μας κυμάνθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια. Θα αποδειχθεί αν ο πόντος αυτός μας φανεί χρήσιμος, γιατί υπάρχει ακόμα δρόμος… Συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ, ήταν πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη της».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement