05.3
11:29

Καίγονται λόγω… Πετράν!

Καίγονται λόγω… Πετράν!

Ζαρακούδας, Τάτος και Διαμαντάκος, όλοι τους δανεικοί από τον Ολυμπιακό χωρίς να προβλέπεται σχέδιο επιστροφής τους στον Πειραιά. Δανεικοί και αγύριστοι όπως λέμε, εκτός αν βγάλουν μάτια. Βέβαια αυτοί το μόνο που βγάζουν είναι αδυναμία να βοηθήσουν τον Άρη να αποφύγει αυτό που τείνει να του γίνει βίωμα, την παρουσία του στη Β΄εθνική.

Είναι λογικό να «καίγονται» για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα καθώς στα ενδοοικογενειακά του Άρεως έχει βουίξει ο τόπος ότι την ομάδα αναλαμβάνει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Πέτρος Κόκκαλης! Φανταστείτε τι έχει να γίνει τότε και πόσες αφορμές ακόμα θα δοθούν για να γίνει η αλλαγή του ονόματος σε… «Ολυμπιακ-Άρη».

Προχωρημένες είναι οι συζητήσεις για την αγορά του πλειοψηφικό πακέτο μετοχών από τον υιό του πρώην προέδρου του ΟΣΦΠ που συνέβαλε από την πλευρά του με όσες δυνάμεις είχε ώστε να οδηγηθεί η μεγάλη κατηγορία στην τόσο ανταγωνιστική κατάσταση που έχει περιέλθει σήμερα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Ακολουθήστε το AEK1924 και μείνετε ενημερωμένοι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement