05.3
14:13

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους

AEK1924.gr team
Advertisement

Η Ερασιτεχνική εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσοι συνετέλεσαν ώστε να γίνει μία άψογη διοργάνωση του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Χάντμπολ σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

«Η Διοίκηση του Σωματείου ΑΕΚ, νοιώθει την υποχρέωση να δώσει πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες προσωπικά και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, που συνετέλεσαν να γίνει μία άψογη διοργάνωση του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Χειροσφαίρισης Ανδρών σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Αν και η θέση του Σωματείου μας ήταν ότι ο Τελικός θα έπρεπε να διεξαχθεί σε ένα μεγάλο γήπεδο, ούτως ώστε να υπάρχει η ευχέρεια να το παρακολουθήσουν περισσότεροι φίλαθλοι και να απολαύσουν τον τελικό εν τούτοις το αποτέλεσμα ήταν επιτυχές.

Ξεκινάμε από τους τοπικούς φορείς: τον Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Τρεπεκλή Ιωάννη και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ κ. Πανδή Σπύρο για την ζεστή  φιλοξενία, τον Πρόεδρο του ΕΑΚ κ. Νϊκο Ζέρβα για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μαρτίνη για τον άψογο σχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας.

Τους ανθρώπους της ΟΧΕ που βρέθηκαν στο νησί και στην ουσία σχεδίασαν- διοργάνωσαν έναν τελικό σε λιγότερο από μία εβδομάδα: τον Πρόεδρο κ. Παντελή Χατζηιωάννου, τον υπεύθυνο ασφαλείας και ακούραστο μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ κ. Σταυρακάκη Δημήτρη, τον Πρόεδρο της ΔΕΠ και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ κ. Μανδά Αθανάσιο, τον Γενικό Διευθυντή της ΟΧΕ κ. Ιωάννη Καρανάσο, τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου της ΟΧΕ κ. Χατζηδημητρίου Κωνσταντίνο όπως και τους εργαζόμενους στην ΟΧΕ κα. Μπουφίδου Σταυρίνα και κα Βέμη Πέγκυ.

Τέλος τους ακούραστους εργάτες του χάντμπωλ του νησιού: τον Πρόεδρο του Φαίακα κ. Σπύρο Κουλούρη, τον αναπτυξιακό προπονητή κ. Πέρρο Νίκο και τον πρώην Πρόεδρο του Φαίακα κ. Δούμπο Στέφανο.

Επίσης αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Γιώργο Κεσέρογλου και το εστιατόριο «ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΛΕΞΗΣ» που βρίσκεται στην Νέα Χαλκηδόνα,  για την αξέχαστη βραδιά που χάρισαν στους αθλητές μας όπου διασκέδασαν και γιόρτασαν την μεγάλη μας νίκη την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους 30 φίλους της ΑΕΚ  που με την παρουσία τους έδωσαν δύναμη και ψυχή στην ομάδα και συνέβαλαν τα μέγιστα για την μεγάλη νίκη                                

Η Διοίκηση της ΑΕΚ

5/3/2013»

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement