04.3
14:58

Χρόνος σε Βιντιάδη!

AEK1924.gr team
Χρόνος σε Βιντιάδη!
Όπως σας είχε ενημερώσει το ΑΕΚ1924, η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ διεκόπη για τις 22 Μαρτίου προκειμένου να δοθεί το τελευταίο περιθώριο στον Δημήτρη Βιντιάδη να αποκτήσει τον έλεγχο της κιτρινόμαυρης εταιρείας. Επίκειται συνάντησή του με Παππά και Τίγρη

Όπως είχατε διαβάσει νωρίτερα στο ΑΕΚ1924.gr η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου είχε προγραμματιστεί να τεθεί προς έγκριση το σχέδιο των μικρομετόχων για λαϊκή συμμετοχή είχε ξεκινήσει, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα ολοκληρωνόταν.

Αυτό αποφασίστηκε εν τέλει, καθώς οι ιθύνοντες θέλουν να δώσουν χρόνο προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συνάντηση μεταξύ των Μελισσανίδη, Παππά και Βιντιάδη, αφού ο δεύτερος φέρεται ότι θα πάρει πρωτοβουλία ώστε να υπάρξει ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα. 

Για αυτόν το λόγο οι διοικούντες την Ένωση αποφάσισαν να διακόψουν τη Γενική Συνέλευση έως τις 22 Μαρτίου, ελπίζοντας ότι μέχρι τότε θα υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στη Γενική Συνέλευση έδωσε και ο Άλκης Φωτίου.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement