04.3
18:49

«Η ιστορία της ΑΕΚ είναι βαριά»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Δημήτρης Καφφάτος, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την επιτυχία της ομάδας, καθώς και για την θέληση και την ψυχή της ΑΕΚ

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Novasports FM:

Για την αγωνιστική μεταμόρφωση της ΑΕΚ στο β’ ημίχρονο του τελικού με τον ΠΑΟΚ:
«Μας μίλησε ο προπονητής μας. Μας είπε ότι ήμασταν καλοί στην άμυνα και πρέπει να έχουμε υπομονή στην επίθεση και γενικότερα σε κάθε ενέργειά μας. Η ομάδα έπαιξε αρκετά επιθετικά στο 2ο ημίχρονο με τον Μπαλωμένο πρωτεργάτη σε αυτό. Η ομάδα είχε πειθαρχία από το πρώτο λεπτό. Η ομάδα είχε δουλέψει αρκετά και πίστευε πολύ ότι μπορεί να τα καταφέρει. Έτσι μας βγήκαν όλα καλά. Αυτό ήταν το μυστικό».

Για την εμφάνισή του στο 2ο ημίχρονο:
«Η θέση του τερματοφύλακα είναι περίεργη. Όταν βλέπει ότι η επίθεση σκοράρει, τότε νιώθει καλύτερα γιατί βλέπει ότι και ένα λάθος να κάνει δεν πειράζει. Έτσι μου βγήκαν σουτ, σε κάποιες περιπτώσεις ήμουν τυχερός, αλλά ήμουν και έτοιμος. Στο 2ο ημίχρονο ήταν η επίθεση που μου έδωσε φτερά κι εμένα. Ήταν θέμα χρόνου να πάρουμε 2-3 γκολ διαφορά για να είμαστε περισσότερο σίγουροι για το αποτέλεσμα και να νιώσουμε καλύτερα»

Για το αν  κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν δώρο για τον γάμο του;
«Ναι ήταν ένα ευχάριστο δώρο για το γάμο μου. Λέγαμε με τον Μπαλωμένο ότι έσπασε η κατάρα που μας ήθελε να μην παίρνουμε το Κύπελλο γιατί είχαμε χάσει 3-4 τελικούς. Χθες όμως τα περισσότερα παιδιά ήταν σε καλή κατάσταση. Ήταν ένα δώρο από τα παιδιά και τα ευχαριστώ πάρα πολύ».

Για το αν υπήρχε πίεση:
«Υπήρχε πίεση αλλά και πίστη. Η ιστορία της ΑΕΚ είναι βαριά. Και αυτό προέρχεται από την ομάδα του ποδοσφαίρου. Εμείς απλώς ακολουθούμε. Πρέπει να φύγει από την μιζέρια ο σύλλογος για να πάει μπροστά. Αν πρέπει να γίνει η αρχή από εμάς ας γίνει έτσι… Υπάρχουν παιδιά που αγαπούν την ομάδα και την στηρίζουν. Με τέτοια ψυχή και θέληση. Για εμένα η κατάκτηση ενός τροπαίου και η αναγνώριση από τον κόσμο είναι σημαντικό. Τα λεφτά ας έρθουν μετά. Αυτό που δεχόμαστε από τον κόσμο, η αγάπη, είναι πολύ σημαντική για εμάς.
Τους ευχαριστούμε όλους».

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement