02.3
14:23

«Θα στεναχωρήσουμε τον ΠΑΟΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης στην συνέντευξη Τύπου που έγινε σήμερα (2/3),ευχήθηκε να γίνει ο τελικός ακόμα καλύτερος από ότι πέρσι στην Πάτρα, ενώ είπε αστειευόμενος προς τον Στέλιο Υετίων ότι εύχεται να τον στεναχωρήσει παίρνοντας την νίκη η ομάδα του.

Ο  Γιάννης Αρβανίτης τόνισε: «Θέλω και εγώ  να ευχαριστήσω τον δήμο Κέρκυρας που προσέφερε το κλειστό και τον χώρο για να γίνει ο τελικός. Για εμάς είναι μια γιορτή και θέλουμε να χαρούμε το παιχνίδι . Θεωρώ ότι θα μπούμε στο γήπεδο για να πάρουμε το τρόπαιο . Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου να στεναχωρήσουμε τον Στέλιο (σ.σ Υετίων) έγινε και πέρσι ένας αρκετά αξιοπρεπής τελικός στην Πάτρα . Είχαμε πάρει μάλιστα συγχαρητήρια και από την πολιτεία για αυτό . Φέτος πιστεύω ότι θα γίνει ακόμα καλύτερος τελικός . Μακάρι να γίνονται οι τελικοί σε μεγάλα γήπεδα και να είναι όλα μια γιορτή».

Από πλευράς παικτών της ΑΕΚ, ο Φάνης Τσαούσης πήρε τον λόγο: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κέρκυρα, που μας φιλοξενεί. Έχουμε έρθει για να πάρουμε το Κύπελλο και θα κάνουμε τα πάντα γι αυτό καθώς δεν καταφέραμε να το πάρουμε πέρσι.  Τα εξωαγωνιστικά δεν μας αφορούν θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο»

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement