01.3
13:44

Τα είπαν Κολιάδης – Μπρουσιανός

AEK1924.gr team
Τα είπαν Κολιάδης – Μπρουσιανός
Advertisement

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης είχε τετ α τετ με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπου συζήτησαν τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, ενώ το θέμα της παραίτησής του δεύτερου θεωρείται λήξαν.

Ο Αλέξανδρος Κολιάδης αποτελεί προσωπική επιλογή του Ηλία Μπρουσιανού, καθώς πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια που γίνεται στην Ένωση.

Οι δύο άντρες τα είπαν μετά το τέλος της προπόνησης, για όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, ενώ παράλληλα το θέμα της παραίτησης του Κολιάδη θεωρείται λήξαν.

Ωστόσο, από τη συζήτησή τους δεν έλειψαν τα σχόλια για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τους ποδοσφαιριστές, μεγάλο ρόλο στην ακύρωση της παραίτησης του Κολιάδη έπαιξε και ο Ηλίας Μπρουσιανός. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->