Πολύωρη συζήτηση με τους συνεργάτες του είχε ο Λίνεν αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στην προπόνηση – Δεν το προχωράει άλλο το θέμα ο Γερμανός και δίνει το σύνθημα της νίκης με τον Παναθηναϊκο
Επί 5 ώρες ο Λίνεν και όλο το τεχνικό επιτελείο συζητούσαν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων για τα όσα του μετέφεραν οι ποδοσφαιριστές του γι αυτόν αλλά και για τους συνεργάτες του. Φανερά προβληματισμένος ο τεχνικός της ΑΕΚ αποφάσισε να μην δώσει παραπάνω έκταση στο θέμα καθώς έρχεται ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι σε λίγες μέρες.
Όπως τόνισε και στους συνεργάτες το θέμα που προέκυψε θα πρέπει αμφότεροι να το θεωρήσουν λήξαν και να αφοσιωθούν στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και πως θα επιτευχθεί ο στόχος της νίκης.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement