27.2
09:04

Το ΑΕΚ1924.gr στο THE BATTLE 4

AEK1924.gr team
Advertisement

Το AEK1924.gr με αφορμή τον αγώνα της αθλήτριας της ΑΕΚ, Τζένης Τασίδου, συμμετέχει ως χορηγός επικοινωνίας του THEBATTLE 4 και κληρώνει 4 προσκλήσεις για τους αναγνώστες του ώστε να το παρακολουθήσουν δια ζώσης!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και κοινοποιήστε την αντίστοιχη φωτογραφία στο προφίλ και μπείτε στην κλήρωση

Διαβάστε παρακάτω μερικές από τις κορυφαίες συμμετοχές του THE BATTLE 4:

Εκτός από την επίσημη αφίσα του event με τους 15 από τους 40 πρωταγωνιστές, ξεχωριστά posters έγιναν για την επάνοδο στο ρινγκ των Παύλου diamond Καπώνη, Αντώνη wragler Τζώρου, Θανάση Κίλλα και Φίλλιπου Χρυσάκη.

Ο σπουδαίος «δάσκαλος» του κικμποξινγκ Φ. Χρυσάκης θα κρεμάσει τα γάντια του μετά από αυτόν τον αγώνα.

Η  μεγάλη αναμέτρηση για τη ζώνη του THE BATTLE στα light heavy weights, γνωστή και ως «η μάχη των Αλέξανδρων» δε θα μπορούσε να μην έχει το δικό της poster στο οποίο πρωταγωνιστούν ο νυν κάτοχος της ζώνης professor Χατζηχρόνογλου και ο διεκδικητής badboy Νικολαίδης.

Το ελληνικό κοινό περιμένει με ανυπομονησία και την αναμέτρηση στην επαγγελματική πυγμαχία των δύο καλύτερων Ελληνίδων στην κατηγορία των -60 κιλών.

Τζένη golden girl Τασίδου και Χριστίνα black mamba Λιναρδάτου θα έχουν την  ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν μέσα σε 4 γύρους το ποια είναι η κορυφαία Ελληνίδα.

Το THE BATTLE πιστό στα ολλανδικά πρότυπα του promotion επενδύει στην προβολή των αθλητών  με στόχο την εθνική και διεθνή αναγνώριση τους.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι:

ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΡΙΝΓΚ ΤΟΥ THE BATTLE.

To ΤΗΕ ΒΑΤΤLE 4 θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικμποξινγκ και με τη συνεργασία του Δήμου Γλυφάδας και το AEK1924.gr σαν χορηγός επικοινωνίας κληρώνει για σας 4 προσκλήσεις. Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και κοινοποιήστε την αντίστοιχη φωτογραφία στο προφίλ και μπείτε στην κλήρωση.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement