Η προπόνηση του Σαββάτου (23/2) ολοκληρώθηκε και ο Έβαλντ Λίνεν είχε στην διάθεση του όλους στους παίκτες του. Μετά την ολοκλήρωση της ο Γερμανός ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Κρήτη, μέσα στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνεται ο Αντώνης Ρίκκα.
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ και μετά το τέλος της ο Γερμανός τεχνικός ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που αναχωρούν στις 15.20 για τα Χανιά. Ο Αντώνης Ρίκκα, που έχει στα πόδια του μόλις μία προπόνηση, κρίθηκε ανέτοιμος και θα παραμείνει στην Αθήνα.
Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Σταματής, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Β. Βλάχος, Αναστασόπουλος, Ανάκογλου, Μπουγαΐδης, Καραλής, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement