21.2
09:17

Ανεβασμένη κόντρα στον Αμύντα

Πένυ Μακρή
Advertisement

Η ΑΕΚ απέδειξε στο χθεσινό (20/1) φιλικό ότι έχει χτιστεί για… μεγάλα πράγματα και μετά την άνετη επικράτηση επί της Αγίας Παρασκευής είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον Αμύντα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος

Η χθεσινή (20/1) νίκη στο φιλικό κόντρα στην Αγία Παρασκευή αποθεώθηκε μέχρι και από την αντίπαλο,  καθώς η Βασίλισσα απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι το μπάσκετ το οποίο παίζει είναι ανωτέρου επιπέδου από αυτό της Β’ Εθνικής.

Δεν είναι το πρώτο φιλικό απέναντι σε ομάδα Α2 κατηγορίας το οποίο κερδίζει η Ένωση κάτι που σημαίνει ότι οι επιλογές των υπευθύνων του τμήματος αλλά και του Βαγγέλη Ζιάγκου είναι κάτι παραπάνω από σωστές για τον στόχο που έχει φέτος η ομάδα και δεν είναι άλλος από την άνοδο.

Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» με ανεβασμένη ψυχολογία, είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον Αμύντα στην Δάφνη, να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα και να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Το 9Χ9 δεν είναι μακριά, στην Ένωση παραμένουν προσγειωμένοι και αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το εισιτήριο που οδηγεί απευθείας στην Α2. 

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement