16.2
17:04

Άνετη νίκη για τους «Μάγκες»

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

 

Η ομάδα Χάντμπολ της Ένωσης επικράτησε του Λουτρακίου με 29-23 και συνεχίζοντας τις δυναμικές της εμφανίσεις στο πρωτάθλημα

Νικηφόρα πέρασε για την ΑΕΚ η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Χάντμπολ. Ο αγώνας με τον Ποσειδώνα ο οποίος έλαβε χώρα στο γήπεδο του Μενιδίου εξελήχθηκε σε μονόλογο για την Ένωση.

Η ΑΕΚ που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κατάφερε από τα πρώτα λεπτά να ανοίξει την διαφορά των τερμάτων την οποία διατήρησαν μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ποσειδώνας προσπάθησε να γυρίσει στο παιχνίδι όμως είχε απέναντι του έναν εκπληκτικό Μπακαούκα που σκόραρε συνέχεια. Η ΑΕΚ πήρε τελικά τη νίκη με 29-23 πραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση.

ΑΕΚ: Καφφάτος, Μπακαούκας, Γεωργιάδης, Γιαννόπουλος, Μπαλωμένος, Τσακνής, Συγγάρης, Ασαρίδης, Οικονόμου,Ναουμίδης, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου, Κουρέτα, Παπαδόπουλος, Χειρουβείμ.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς, Βαμβακάς , Πέρρος, Τούρκια, Μπάρμπας, Μπένα, Βουγιάνοβιτς, Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης, Χριστοδούλου, Δημητρόπουλος.

Advertisement