15.2
20:11

«Αρχίζει να αποδίδει η δουλειά μας»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ μίλησε για το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό, καθώς και για την ανοδική πορεία της ΑΕΚ στο β΄ γύρο

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάγκο στη Nova:

Για τον τραυματισμό του: «Προέρχομαι ακόμα από τραυματισμό. Δε θέλουμε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση, αλλά να το ξεπεράσω με κάποιες θεραπείες. Τα παιδιά άλλωστε που παίζουν τώρα στη θέση μου τα καταφέρνουν πολύ καλά και τους στηρίζω απόλυτα. Θα δω πως θα εξελιχθεί ο τραυματισμός μου και τι θα γίνει στο μέλλον».

Για την ανοδική πορεία της ΑΕΚ: «Σίγουρα η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη τώρα σε σχέση με το καλοκαίρι. Όταν έρχονται θετικά αποτελέσματα αλλάζει το κλίμα και η ατμόσφαιρα στην ομάδα. Είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα αν και θεωρητικά η κατάσταση δεν έχει αλλάξει στην ομάδα πάρα πολύ σε σχέση με το καλοκαίρι, όμως τα αποτελέσματα έχουν διαφοροποιήσει το κλίμα. Το γεγονός ότι η ομάδα έχει ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας σίγουρα έχει βοηθήσει πολύ και αυτό φαίνεται, αφού οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν πλέον στον αγωνιστικό χώρο με μεγαλύτερη διάθεση. Τώρα έχει αρχίσει να αποδίδει η δουλειά που κάνουμε από την αρχή της σεζόν.

Η αλλαγή στην απόδοση μας οφείλεται στη σκληρή δουλειά, ενδεχομένως και η τύχη να έχει γυρίσει υπέρ μας, αλλά και οι αντίπαλοι πλέον  σέβονται περισσότερο την ομάδα μας. Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση στη βαθμολογία με πολλές ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους. Επομένως αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται το ίδιο κοντά στις τελευταίες θέσεις όσο και σ” αυτές που οδηγούν στα πλέϊ οφ. Το θέμα είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να είμαστε συγκεντρωμένοι και αν μπορούμε να κοιτάξουμε και πιο ψηλά στα πλέϊ οφ, γιατί να μην το κάνουμε;»

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement