14.2
07:04

Ο Βιντιάδης και οι 60 δόσεις

AEK1924.gr team
Ο Βιντιάδης και οι 60 δόσεις

Ο αθλητικός Τύπος ασχολείται με την συνάντηση του Δημήτρη Βιντιάδη με τα στελέχη του Δημοσίου, τονίζοντας ότι ζήτησε 60 δόσεις για την αποπληρωμή των χρεών της ΑΕΚ και έλαβε θετικά μηνύματα.

Από εκεί και πέρα, ο Τύπος σχολιάζει και το θέμα του Δημήτρη Μελισσανίδη που φαίνεται να ξεφουσκώνει μετά την αδιαφορία των μετόχων.

Goal

«Έλλειψη διάθεσης» είναι ο τίτλος της εφημερίδα, η ο οποία αναφέρεται στον θέμα του Δημήτρη Μελισσανίδη το οποίο… ατονεί καθώς οι μέτοχοι δεν δείχνουν να τον στηρίζουν. Παράλληλα ασχολείται με την συνάντηση Δημητρέλου και στελεχών του Δημοσίουυ, αλλά και την απολογία του Αρκούδα.

SportDay

Ο Δημήτρης Βιντιάδης είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ με τίτλο «Θέλουμε 60 δόσεις». Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο δρόμος για τον υποψήφιο επενδυτή ανοίγει καθώς μετά το πέρασμα του από το Υπουργείο Οικονομικών τα μηνύματα είναι θετικά.

Παράλληλα, κάνει λόγο για πρόσωπο – έκπληξη το οποίο θα βάλει χρήματα στην ΑΕΚ και θα αποκαλυφθεί στο σημερινό έκτακτο ΔΣ.

LiveSport

«Ξεφουσκώνει του Τίγρη» γράφει η εφημερίδα που θεωρεί ότι το όνειρο σωτηρίας της ΑΕΚ σβήνει από την στιγμή που ο Πόλυς απάντησε αρνητικά, ο Παππάς είναι 50-50 και ο Νοτιάς άφαντος. Παράλληλα αναφέρεται στον Δημήτρη Βιντιάδη και τα «νέα επεισόδια στο σίριαλ».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement