14.2
10:31

Μπάχαλο με τις 300.000

AEK1924.gr team
Μπάχαλο με τις 300.000
Advertisement

Το όνομα του επιχειρηματία που ήθελε να κάνει ταμειακή διευκόλυνση των 300.000 ευρώ στην ΑΕΚ  δεν έγινε γνωστό και ως εκ τούτου μέλη του ΔΣ απέρριψαν την πρόταση του. Δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα του ο Ανδρέας Δημητρέλος

Η πρόταση του άγνωστου επιχειρηματία να δώσει το ποσό των 300.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ υπό μορφή ταμειακής διευκόλυνσης απορρίφθηκε από τα μέλη του ΔΣ, Ηλιόπουλο, Κοτσώνη και Τσαντήλα, καθώς οι ίδιοι δεν είχαν ενημερωθεί για την συνεδρίαση και δεν θέλησαν να ψηφίσουν τηλεφωνικά την πρόταση από την στιγμή που ο επιχειρηματίας δεν θέλει να γίνει γνωστό το όνομα του.

Ο άγνωστος επιχειρηματίας βρέθηκε να εμπλέκεται στα της ΠΑΕ μέσω του Ανδρέα Δημητρέλου και μάλιστα, όπως έγινε γνωστό ήταν διατεθειμένος να αναλάβει την εταιρία βάζοντας 20 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που το θέμα Βιντιάδη δεν προχωρούσε.

Την ίδια στιγμή είχε σκοπό να συνεισφέρει με το ποσό των 300.000 ευρώ στην ΠΑΕ ως ταμειακή διευκόλυνση με την προϋπόθεση ότι θα πέρναγε η πρόταση του από έγκριση του ΔΣ μόνο κατά τη διάρκεια της σημερινής (16/2) μέρας.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό από τα τρία μέλη του ΔΣ που δεν βρέθηκαν στα Σπάτα, καθώς οι ίδιοι αρνήθηκαν να ψηφίσουν θετικά θεωρώντας ότι οι διαδικασίες δεν ήταν διαφανείς από την στιγμή που δεν γνωρίζουν το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου. 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->