Εκνευρισμένοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ από την άρνηση του Αντώνη Ηλιόπουλου να γίνει η ταμειακή διευκόλυνση των 300.000 ευρώ. Αρνήθηκαν να παραστούν στο γεύμα που είχε σκοπό να τους παραθέσει σήμερα (14/2) το μεσημέρι
«Δεν είναι δυνατόν να εμφανίζεται ένας άνθρωπος που θέλει να βάλει τόσα χρήματα και κάποιος από το ΔΣ να ρίχνει άκυρο χωρίς να ρωτήσει και εμάς. Δεν είναι δυνατόν εμείς που βάζουμε πλάτη τόσο καιρό να μην ενημερωνόμαστε για αποφάσεις που έχουν αντίκτυπο κυρίως σε εμάς», έλεγαν οι κιτρινόμαυροι που πήραν την απόφαση να μην παρευρεθούν στο εστιατόριο «Πρυτανείον» στις 15:00, εκεί όπου ο Ηλιόπουλος θα τους παρέθετε γεύμα.
Οι ποδοσφαιριστές στο άκουσμα της είδησης, ότι ήταν ένας από τους ανθρώπους που αρνήθηκε να δώσει την έγκριση του για την ταμειακή διευκόλυνση, έγιναν έξαλλοι, καθώς τόσο καιρό παραμένουν απλήρωτοι και παρόλα αυτά συνεχίζουν στηρίζουν την ομάδα χωρίς να δημιουργούν προβλήματα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement