13.2
09:05

Ο Ζιάγκος στην κορυφαία Ακαδημία μπάσκετ των ΗΠΑ

AEK1924.gr team
Advertisement

Στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 βρέθηκαν οι Βαγγέλης Ζιάγκος (προπονητής της ΑΕΚ) και Αχιλλέας Δεμέναγας προκειμένου να μας μυήσουν στο ΤΝΒΑ, ένα σύστημα personal training για νεαρούς καλαθοσφαιριστές.

«Το personal training δεν έρχεται σε αντίθεση με την προπόνηση που κάνει η κάθε ομάδα και στόχος του είναι να βελτιώσει τα ατομικά χαρακτηριστικά του κάθε αθλητή. Ο σωστός προπονητής πρέπει να ενθαρρύνει τον αθλητή να δουλέψει εκτός από τις προπονήσεις της ομάδας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζιάγκος, ενώ ο κ. Δεμέναγας αναφέρθηκε στο μέχρι σήμερα έργο της TNBA Greece αλλά και τα μελλοντικά σχέδια. 

Η ΤΒΝΑ Greece εκπροσωπεί επίσημα στην Ελλάδα την κορυφαία Ακαδημία Μπάσκετ των ΗΠΑ, την National Basketball Academy (TBNA) και είναι μέλος του Sportcamp Group, της μεγαλύτερης εταιρείας διοργάνωσης αθλητικών events στην Ελλάδα. Στο εξειδικευμένο δυναμικό μας εντάσσονται προπονητές, τεχνικοί σύμβουλοι και διακεκριμένοι αθλητές. Στόχος της ομάδας μας είναι να προσφέρουμε στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές την δυνατότητα συμμετοχής σε ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο προπονητικό πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης και μεγιστοποίησης της απόδοσης. 

Η ΤΒΝΑ ιδρύθηκε το 2003 στο Cleveland στην πολιτεία του Ohio και εξειδικεύεται στη διοργάνωση Επαγγελματικών Προπονητικών Προγραμμάτων Μπάσκετ. Σήμερα, είναι η μοναδική εταιρεία στην Αμερική που οργανώνει τα Youth Basketball Programs 13 ομάδων των ΝΒΑ και του WNBA: 

Charlotte Bobcats, Cleveland Cavaliers, Denver Nuggets, Houston Rockets, Indiana Pacers, Los Angeles Clippers, Los Angeles Sparks, Memphis Grizzles, Minnesota Timberwolves, Minnesota Lynx, New Orleans Hornets, Orlando Magic.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement