09.2
15:44

«Νιώθουμε καλά όταν νικάμε»

AEK1924.gr team
«Νιώθουμε καλά όταν νικάμε»
Advertisement

O νεαρός μεσος μίλησε για τον αυριανό αγώνα απέναντι στην Κέρκυρα καθώς και για τις διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα

Διαβάστε αναλυτικα τα όσα είπε ο Νίκος Κουρέλλας στη κάμερα της Nova:

Για το αυριανό ματς
«Είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας για να βγούμε απ’ αυτή τη δύσκολη θέση που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Θα είναι σίγουρα ένα δυνατό παιχνίδι, αφού και η Κέρκυρα χρειάζεται τους βαθμούς. Θα πάει στο πάθος και στη δύναμη και πιστεύω ότι διαθέτουμε το πάθος για να νικήσουμε. Δε νομίζω ότι θα επηρεάσει η αλλαγή προπονητή. Εμείς θα κοιτάξουμε να ανοίξουμε την Κέρκυρα στην έδρα της για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τις διοικητικές εξελίξεις και πόσο επηρεάζουν αυτές τους ποδοσφαιριστές:
«Σίγουρα υπάρχουν στο μυαλό μας και όσα γίνονται στα διοικητικά. Όταν μπαίνουμε όμως στον αγωνιστικό χώρο κοιτάμε μόνο πως θα νικήσει η ομάδα. Για τον κόσμο, για τη φανέλα και για τους εαυτούς μας αφού νιώθουμε καλά όταν νικάμε»

Για την ιστορία με τον μικρό ήρωα:
«Αυτή η ιστορία μας άγγιξε όλους. Είναι μια τρομερή κίνηση και σίγουρα μας δίνει ένα μεγάλο κίνητρο για να νικήσουμε και γι’ αυτό το παιδί συγκεκριμένα, για τον πατέρα του, αλλά και για όλο τον κόσμο της ΑΕΚ που μας
 στηρίζει όλη τη χρονιά. Αν έρθει αυτή η νίκη σίγουρα θα είναι αφιερωμένη σ’ αυτό το παιδί, αφού πρόκειται για μια συγκινητική κίνηση και λίγοι άνθρωποι θα την έκαναν».

 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->