
Για τρίτη φορά η ΑΕΚ συναντά τον διαιτητή Δημήτρη Θάνο σε ματς εκτός έδρας φέτος και ελπίζει να καταφέρει να φτάσει στην νίκη χωρίς ο ίδιος να μπει εμπόδιο
Στον πρώτο αγώνα φέτος με διαιτητή τον Θάνο, η Ένωση ηττήθηκε από τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 2-1, με τον ρέφερι του συνδέσμου Γρεβενών να καταλογίζει δύο πέναλτι εις βάρος της, με το πρώτο να αμφισβητείται, ενώ δεν έδωσε καθαρή αποβολή στον Μονιάκη μετά από χτύπημα στον Κατσικοκέρη.
Την δεύτερη φορά που ο Θάνος διαιτήτευσε ματς της ΑΕΚ, ήταν στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, όταν η ομάδα ηττήθηκε ξανά, με τον ίδιο να μην σφυρίζει πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου κλείνοντας τα μάτια σε χτύπημα του Σταφυλίδη στον Λαγό.
Στην Ένωση εύχονται αυτή την φορά, κόντρα στην Κέρκυρα ο Θάνος να είναι πιο..προσεκτικός και με την διαιτησία του να περάσει απαρατήρητος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement