09.2
07:19

Ο Μελισσανίδης μονοπωλεί το ενδιαφέρον

AEK1924.gr team
Advertisement

Σύσσωμος ο Αθλητικός Τύπος ασχολείται με την χθεσινή συνάντηση των οπαδών της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Οι εφημερίδες αναφέρουν ότι ο «Τίγρης» έστειλε θετικό μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας, όμως θα προχωρήσει σε περαιτέρω κινήσεις αν και εφόσον ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι. Παράλληλα γίνεται αναφορά στο επεισόδιο μεταξύ Γιάγκο και Πήδουλα.

Goal

«Για την ΑΕΚ είναι ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ» τονίζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης σύμφωνα με την εφημερίδα που έχει ως κεντρικό της θέμα την άμεση ανταπόκριση του «Τίγρη» στο κάλεσμα των οπαδών να αναλάβει πρωτοβουλία. Παράλληλα αναφέρεται στην «εξαφάνιση» Βιντιάδη, στον Χρήστο Αρκούδα και στην ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ Γιάγκο και Πήδουλα.

LiveSport

«Μπαίνω αν μπουν και οι άλλοι» είναι ο τίτλος της εφημερίδας που φιλοξενεί τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη στη συνάντητης με τους οπαδούς της ΑΕΚ, χθες αργά το βράδυ. Μάλιστα η εφημερίδα επισημαίνει, πως αυτή ήταν η  πρώτη φορά μετά από το 2005 που η Original χτύπησε την  πόρτα του «Τίγρη» και την βρήκε ανοιχτή.  Αναφορά και στους συνδέσμους που ενώθηκαν για να πείσουν τον Μελισσανίδη να μπει στην ομάδα.

SportDay

Με τον Μελισσανίδη ασχολείται και η Sportday με τίτλο «Δεν πληρώνω τα σπασμένα». Σταθερός στις θέσεις του ο Τίγρης τονίζει η εφημερίδα,  που κάνει λόγο και για το επεισόδιο Γιάγκο-Πήδουλα ακκά και για τον τραυματισμό του Ρίκκα. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement