08.2
22:34

Νταχάου της ΑΕΚ το ΟΑΚΑ

AEK1924.gr team
Advertisement

Τι είπε ο Μελισσανίδης για τους ανενεργούς μετόχους, τη συγγνώμη που του ζήτησαν οι οργανωμένοι για το ολέθριο λάθος του 2005 και το ΟΑΚΑ που αποτελεί εκατόμβη για την ΑΕΚ

Στη συνομιλία μου με τους οπαδούς της Ένωσης ο Έλληνας εφοπλιστής αναφέρθηκε στους μετόχους της ΑΕΚ που δεν βάζουν χρήματα ενώ η πλευρά των οργανωμένων απολογήθηκε για το ολέθριο λάθος της στις εκλογές της Ερασιτεχνικής το 2005.

«Μπαίνω αν μπουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι. Τα σπασμένα άλλων δεν τα πληρώνω. Εάν μπουν οι μέτοχοι ή βρεθούν άλλοι επιχειρηματίες διαθέσιμοι να βάλουν χρήματα, εγώ είμαι μέσα. Χρειάζονται χρήματα για να κάνουμε την ΑΕΚ μεγάλη, δεν είναι παίξε γέλασε. Κάποιοι έκοψαν το γήπεδο από την ΑΕΚ το 2005, δεν θέλω συγγνώμες όμως. Τα λάθη μας θέλω να καταλάβουμε» είπε ο Τίγρης.

Νωρίτερα, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης φάνηκε θετικός στο ενδεχόμενο να μπει στην ΠΑΕ ΑΕΚ με την βοήθεια μιας καινούριας μετοχικής σύνθεσης. «Αν βρεθούν κι άλλοι δεν με νοιάζουν τα χρέη, θα το σηκώσουμε το βάρος όσο και να είναι αυτό. Όμως είναι άδικο να είμαι μόνος μου και να σηκώσω τα βάρη που δημιούργησαν άλλοι. Ήμουν, είμαι και θα είμαι εδώ για την ΑΕΚ.

Σε περίπτωση που βρεθούν άλλοι, μπορούμε να ξαναφτιάξουμε ομαδάρα και να φτιάξουμε και γήπεδο. Είναι κατάντια για την ΑΕΚ να έχει αλλάξει 20 προέδρους στις δυο τελευταίες δεκαετίες, το ΟΑΚΑ είναι το Νταχάου της ΑΕΚ», είπε ο «Τίγρης» στους οργανωμένους οπαδούς της Ορίτζιναλ.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement