08.2
10:21

Αυτοί χρηματοδοτούν τη Βασίλισσα!

Πένυ Μακρή
Advertisement

Για πρώτη φορά ο Γιώργος Χήνας δίνει παραπάνω στοιχεία για τους… αφανείς ήρωες που βρίσκονται πίσω από αυτήν την υγιή προσπάθεια που γίνεται εφέτος στην μπασκετική ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο ΑΕΚ1924.gr, οι δύο άνδρες δεν «μασάνε» από κριτικές, ενώ δηλώνει πως οι δυο τους είναι η τελευταία ευκαιρία της ομάδας.

Πως κινείται ο κ. Κοτσάτος μέσα στην ομάδα;

«Είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ κοντά στην ομάδα όσο δεν φαντάζεται κανείς. Θέλει καθημερινά να ενημερώνεται για οτιδήποτε, ακόμα και τις λεπτομέρειες θέλει να τις ξέρει και αυτό δείχνει ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει έρθει για να μείνει και αν τον γνωρίσει κάποιος θα καταλάβει ότι θέλει να αφήσει έργο.

Και αυτός και ο κ. Αλεξίου είναι ακόμα αγνοί στον χώρο και θα παραμείνουν  αγνοί, δεν θα μπουν στο σύστημα όπως θέλει  το σύστημα, θα φτιάξουν τις βάσεις για να στήσουν την ΑΕΚ που αυτοί θέλουν. Για μένα, ίσως να είναι και βαρύ αυτό που λέω, αλλά είναι η τελευταία ευκαιρία για την ΑΕΚ σαν σύλλογο αν χαθούν αυτοί οι άνθρωποι».

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος ο εφοπλιστής εμπιστεύεται τυφλά τους συνεργάτες του, όπως αναφέρει ο Χήνας στο ΑΕΚ1924.gr: «Έχει δώσει το ελεύθερο και στον κόουτς και σε εμένα να κινούμαστε όπως θέλουμε στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν επεμβαίνει καθόλου στο έργο μας γιατί είναι ένας άνθρωπος με νέες ιδέες και το ίδιο είναι και ο κ. Αλεξίου και θεωρεί ότι ο καθένας στο κομμάτι του είναι επαγγελματίας. Δεν έχει καμία σχέση με την παλιά σχολή παραγόντων και είναι άνθρωπος που του αρέσει η ομάδα να συνδυάζει τα αποτελέσματα με το όμορφο μπάσκετ».

Αλεξίου και Κοτσάτος ταιριάζουν σαν χαρακτήρες σύμφωνα με τον γενικό αρχηγό της ΑΕΚ: «Όσον αφορά τον κ. Αλεξίου, μοιάζουν οι απόψεις του  με τον κ. Κοτσατο και γι’ αυτό έχουν ταιριάξει και πολύ, έχουν χρόνια γνωριμία και το θετικό που έχω δει και στους δύο είναι ότι δεν «μασάνε» με τίποτα! Δεν ενοχλούνται από κάτι αρνητικό που μπορεί να γραφτεί  και δέχονται την κριτική όταν είναι καλόπιστη. Αν συμβεί το αντίθετο, αν γράφονται λόγια του αέρα χωρίς αποδείξεις,  τότε όπως όλοι οι άνθρωποι, θα αναγκαστούν να αντιδράσουν και σίγουρα θα περιφρουρήσουν την ομάδα με κάθε κόστος, γιατί έχουν κάνει μια επένδυση πολύ σημαντική και για την Α1 και την Α2.

Το κυριότερο είναι ότι δεν έχουν έρθει για να κάτσουν μια χρονιά, αλλά για να υλοποίησουν ένα πλάνο , θέτοντας ένα στόχο να φέρουν την ομάδα εκεί που της αρμόζει και να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό γι’ αυτούς. Να επιστρέψει ο κόσμος της ΑΕΚ στο γήπεδο».

Ποια θεωρείς ότι είναι η πιο κατάλληλη διοίκηση για την ΑΕΚ ανάμεσα σε Καραμανλή, Γεωργαντζόγλου και Κοτσάτου-Αλεξίου;

«Αυτό δεν θα το κρίνω εγώ, θα το κρίνει η ιστορία. Θεωρώ ότι αν κάποιος άνθρωπος στη θέση μου θέλει να  εργαστεί και να προσφέρει τότε πρέπει να έχει τα εχέγγυα που του προσφέρει η τωρινή διοίκηση. Για μένα είναι ευχής έργον να μπορεί να δουλέψει κάποιος με την τωρινή διοίκηση και σε θέματα συνεννόησης αλλά και σε πρακτικά θέματα και σε θέματα ιδεολογίας».

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement