Σε ερωτικό φιλμ ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει ο ο δικηγόρος της Cicciolina, Luca Di Carlo., πάνω από τα ερείπια της σεισμόπληκτης l’Aquila.
Σε Ροζ ταινία στα ερείπια της l’Aquila ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει ο δικηγόρος της Cicciolina , Luca Di Carlo.
Σύμφωνα με το σενάριο η ταινία θα έχει πολιτικό περιεχόμενο μιας και σε αυτήν θα υπάρχουν αναφορές σε πολιτικά σκάνδαλα που είδαν το φως τη δημοσιότητας μετά το φονικό σεισμό στην πόλη.
Η ταινία θα αναφέρεται στα πολιτικά σκάνδαλα της Ιταλίας, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας, μετά το σεισμό που έπληξε την περιοχή της l’Aquila.
Σε δήλωση του ο Di Carlo αναφέρει “Η ταινία θα καταδικάσει τη δράση των θεσμών που εκμεταλλεύθηκαν την τραγωδία της l’Aquila και την ίδια στιγμή θα απογυμνώσει την ιταλική πολιτική των σκανδάλων, την πολιτική που δεν άλλαξε ποτέ, ή μάλλον χειροτέρευσε. Μέσα συμπεριλαμβάνονται όλα, από τη διαφθορά, το εμπόριο γύρω από το σεξ, το σκάνδαλο της vallettopoli, μέχρι τα πάρτι μπούνγκα μπούνγκα. Πρόκειται για μια περίληψη της Ιταλίας στα χειρότερά της”
Ο δικηγόρος ίδρυσε μαζί με την Cicciolina το κόμμα Dna Δημοκρατία, Φύση, Αγάπη, είχε στο παρελθόν εμπειρία ως ηθοποιός, όχι μόνο σε ροζ ταινίες.”Σκοπός μου δε, είναι να εμπλέξω ντόπιους που έζησαν το σεισμό, για να απαθανατίσω το βλέμμα τους και τα βαθύτερα συναισθήματά τους“.
Πηγή: www.news247.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement