07.2
07:04

Ο Μανόλο κρυφοκοιτάζει Κορδέρο

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και νυν της Σαραγόσα, Μανόλο Χιμένεθ, συνεχίζει να παρακολουθεί την αγαπημένη του Ένωση και γιατί θέλει να διαπιστώνει την εξέλιξη του Κορδέρο. Ποιες είναι οι σκέψεις του για τον μέσο της ΑΕΚ.

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ εκφράζεται πάντοτε με λόγια αγάπης για το πέρασμά του από την Ένωση και όσοι μιλούν μαζί του γνωρίζουν καλά ότι εξακολουθεί να ενημερώνεται για την πορεία της και όποτε μπορεί να παρακολουθεί αγώνες της.

Μάλιστα, περίπου κοντά στα Χριστούγεννα του 2012 είχε ζητήσει από φίλο του στην Ελλάδα λεπτομερή ενημέρωση για την ως σήμερα εικόνα της ΑΕΚ. Σήμερα το ΑΕΚ1924 αποκαλύπτει ότι ένας από τους λόγους που ο ισπανός τεχνικός παρακολουθεί στενά την ΑΕΚ είναι και η παρουσία του συμπατριώτη του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

Ο Μανόλο έχει τη συνήθεια να ψάχνει την πορεία όλων των ισπανών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε μικρομεσαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ψάχνοντας για ευκαιρίες που δύσκολα μπορεί να βρει στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Οι τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του Κορδέρο έχουν ενθουσιάσει τον προπονητή της Σαραγόσα, ο οποίος ούτος ή άλλως είχε καλή άποψη για το μέσο της ΑΕΚ και είχε μιλήσει με πολύ καλά λόγια όταν η Ένωση προχώρησε στην απόκτησή του. Το γεγονός ότι η Ένωση βιώνει δύσκολες καταστάσεις και δεν γνωρίζει τι της επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον ίσως προκαλέσουν άμεση επαφή του Χιμένεθ με τον Κορδέρο για τη πιθανότητα συνεργασίας του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πάντως για τον ποιοτικό μέσο της ΑΕΚ ενδιαφέρον (εφόσον συνεχίσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις) αναμένεται να υπάρξει και από άλλες ομάδες της Ισπανίας, ειδικά κατά την περίπτωση που οι εξελίξεις στην ΑΕΚ καταστήσουν πιο εύκολη τη φυγή του. Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι δεν θα αντέξει δεύτερη σεζόν σαν και αυτή και πως σε κάθε περίπτωση η βασική επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Ισπανία και να αγωνιστεί σε ομάδα μεγάλης κατηγορίας. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement