07.2
18:30

Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια…

Πένυ Μακρή
Advertisement

Το διοικητικό κομμάτι έχουν αναλάβει με επιτυχία οι Αλεξίου-Κοτσάτος, το αγωνιστικό εξίσου το ίδιο ο Βαγγέλης Ζιάγκος και η ομάδα του και στην ΑΕΚ μετά την ήττα-σοκ επικρατεί ηρεμία…

Τα αρνητικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής (3/2) φαίνεται ότι έχει πεισμώσει τους «κιτρινόμαυρους» που εμφανίζονται πιο αποφασισμένοι και δεμένοι από ποτέ. Οι επόμενοι 9 αγώνες του πρωταθλήματος χαρακτηρίζονται ως «τελικοί» και γι’ αυτόν τον λόγο στην Ένωση προετοιμάζονται σε φουλ ρυθμούς ώστε να μην υπάρξει άλλη απώλεια βαθμών μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σήμερα (7/2), οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου έκαναν το πρωί βάρη, ενώ το απόγευμα έδωσαν κανονικά το «παρών» στο κλειστό της Ζωφριάς για να παρακολουθήσουν την καθιερωμένη προπόνησης τους. Φανερά ανεβασμένοι από το χθεσινό αποτέλεσμα στο φιλικό με το Λαύριο, αλλά και προσγειωμένοι σχετικά με το που βρίσκεται η ομάδα και ποιες είναι πλέον οι απαιτήσεις που έχουν διοίκηση και κόσμος, οι «κιτρινόμαυροι» προετοιμάζονται για την αναμέτρηση κόντρα στην Χαλκίδα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος την επόμενη Κυριακή (16/2), ενώ στην ΑΕΚ ψάχνουν ομάδα για φιλικό το Σάββατο (9/2), καθώς η Λιβαδειά όπου είχε προγραμματιστεί να έρθει στην Αθήνα ακύρωσε το παιχνίδι.

O Νίκος Καπετζόγλου δεν ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στη κνήμη και θα του τοποθετηθεί νάρθηκας,ο Γιάννης Στούκας έκανε ατομικό, ενώ ο Αλέξης Φαλέκας επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement