07.2
17:02

Γι’ αυτό επέλεξα την Πόρτσμουθ!

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Κιθ Χάρις, υποψήφιος συμπαίκτης του Βιντιάδη στην προσπάθεια αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΚ, εξηγεί με δηλώσεις του το σκεπτικό του για την αγορά της πνιγμένης στα χρέη Πόρτσμουθ.

Με δηλώσεις του ο Κιθ Χάρις εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επέλεξε την Πόρτσμουθ για να επενδύσει, ενώ παράλληλα τονίζει ότι πριν καταλήξει στην αγγλική ομάδα είχε εξετάσει και άλλες περιπτώσεις ευκαιριών στο ποδόσφαιρο.

«Θέλω αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα προχωρούσα σε αυτή την επενδυτική κίνηση αν δεν είχα την κατάλληλη οικονομική στήριξη αλλά και τη σωστή διαχείριση. Δευτερευόντως θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα φέρει στο προσκήνιο θέμα που σχετίζονται με το πρόσφατο παρελθόν. Θα ξεκινήσουμε με ένα οικονομικό λευκό σεντόνι», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Προσωπικά είχα τονίσει στους συνεργάτες μου στην Seymour Pierce ότι σκόπευα να επεκτείνω τις δραστηριότητες μου και για αυτό αποχώρησα από τον διοικητικό συμβούλιο στις 17 Μαΐου 2011 πριν από περίπου δύο χρόνια. Από τότε έχω εξετάσει αρκετές περιπτώσεις ευκαιριών στο ποδόσφαιρο. Για εμένα αυτό έχει γίνει μια εξέχουσα ευκαιρία».

Όσον αφορά την αγγλική ομάδα δήλωσε: «Έχουμε τους ανθρώπους και την ικανότητα να πετύχουμε σημαντική πρόοδο μέσα σε επόμενα χρόνια και να φέρουμε σταθερότητα στον σύλλογο. Κανείς από εμάς δεν υποτιμά το μέγεθος της δουλειάς που έχουμε μπροστά μας. Καταλαβαίνουμε φυσικά ότι οι οπαδοί, η ομάδα και οι εμπορικοί συνεργάτες θα έχουν πολλά ερωτήματα τα οποία θα απαντήσουμε άμεσα».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement