06.2
14:28

«Να σε δούμε σύντομα στο ΟΑΚΑ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι Κωνσταντόπουλος, Πετρόπουλος, Ανάκογλου και Παυλής επισκέφτηκαν τον φίλο της ΑΕΚ που έδωσε στην ομάδα το ποσό των 30.000 ευρώ και του ευχήθηκαν να τον δουν σύντομα στο ΟΑΚΑ.

Η ιστορία του μικρού ΑΕΚτζή έκανε όλη την Ελλάδα να ανατριχιάσει. Ο πιτσιρικάς μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε είπε στον πατέρα του να δώσει τα χρήματα που πήρε από την ασφάλεια  στην Ένωση, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ανάκογλου.

Αυτό και έγινε, με την οικογένεια να ζητάει ως μοναδικό αντάλαγμα κάποιοι ποδοσφαιριστές να μεταβούν στο σπίτι του μικρού, καθώς ο ίδιος δεν μπορεί να πάει στο ΟΑΚΑ να τους δει. Σήμερα (06/2) οι Κωνσταντόπουλος, Ανάκογλου, Πετρόπουλος και Παυλής επισκέφθηκαν το νεαρό φίλο της ομάδας και μίλησαν για αρκετή ώρα μαζί του, ενώ αντιπρόσωπος της διοίκησης στην επίσκεψη ήταν ο Ηλίας Μπρουσιανός και Βαγγέλης Γιαννίσης (υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος).

Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν μεγάλη χαρά βλέποντας τον μικρό να χαμογελάει και παράλληλα ενημερώθηκαν για το τι ακριβώς συνέβη, καθώς και για την πορεία της υγείας του.

 «Να σε δούμε σύντομα υγιή στο ΟΑΚΑ», ήταν η ευχή που του. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement