05.2
16:10

Μπακαούκας: «50-50 οι πιθανότητες»

AEK1924.gr team
Advertisement

Tέσσερις παίκτες της ΑΕΚ και του Διομήδη Άργους εκφράζουν τις απόψεις τους για το μεγάλο ντέρμπι των ημιτελικών του κυπελλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ:

Αλέξης Αλβανός (δεξιός ίντερ ΑΕΚ): «Είναι ένα ντέρμπι. Ο θεσμός του κυπέλλου είναι πάντα περίεργος. Πόσο μάλλον όταν παίζουν οι δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Είναι ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή. Θεωρώ ότι όποιος το θέλει περισσότερο θα κερδίσει. Δεν πρέπει να μας επηρεάσουν οι απουσίες του Διομήδη, αλλά και το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς σαν να είναι πλήρης ο αντίπαλος».

Χριστόφορος Μπακαούκας (δεξιός εξτρέμ ΑΕΚ): «Οι πιθανότητες είναι 50-50. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είμαστε έτοιμοι, αν περιορίσουμε τα λάθη μας, πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας η πρόκριση. Δεν πρέπει να είμαστε χαλαροί. Οι απώλειες δένουν περισσότερο μια ομάδα. Είναι ευκαιρία να παίξουμε σαν ομάδα και να δείξουμε ότι φέτος είμαστε διεκδικητές του νταμπλ γιατί δεν είμαστε ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής από τις εμφανίσεις μας».

Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου (Διομήδης Άργους): «Είναι ένας άλλος θεσμός. Η ψυχοσύνθεση των ομάδων θα είναι διαφορετική. Πιστεύω ότι οι καλές ομάδες και αυτές που να κάνουν πρωταθλητισμό σαν και εμάς δεν στέκονται σε απουσίες. Με τους παίκτες που έχουμε ετοιμοπόλεμους θα πάμε για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Έχουμε προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Παίζουμε 7 εναντίον 7».

Νίκος Σαμαράς (δεξιός εξτρέμ Διομήδη): «Και οι δύο ομάδες θέλουμε να βρεθούμε σε έναν τελικό. Τα προβλήματα είναι γνωστά, αλλά παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Πιστεύω να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement