04.2
11:08

Τι στέλνει ο Ντέμης μέσω… Facebook;

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Ο Παναγιώτης Καλογερόπουλος δίνει τη δική του ερμηνεία για την ενασχόληση του Ντέμη Νικολαΐδη με τα  Social Media με φόντο τις εξελίξεις στην ΑΕΚ . Τι σκέφτεται και πως ερμηνεύονται οι κινήσεις του;

Μόνο αδιάφορους δεν αφήνουν τους φίλους της ΑΕΚ, οι αναρτήσεις του αγαπητού σε πολλούς, αλλά και όχι αποδεκτού σε άλλους Νικολαΐδη. Ο Ντέμης εξέφρασε πριν από λίγα λεπτά στο προσωπικό προφίλ του στο Facebook την απόγνωσή του σχετικά με το θέμα της εκδίκασης της υπόθεσης Μάκη Ψωμιάδη.

Για να θυμηθούμε το story της κόντρας Ψωμιάδη – Ντέμη

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 10 χρόνια όταν ο ποδοσφαιριστής τότε Ντέμης Νικολαΐδης δέχτηκε αιφνίδια επίσκεψη στην κατοικία του για να διαπιστωθεί αν και εφόσον ο επιθετικός της ΑΕΚ τηρεί τον εσωτερικό κανονισμό περί ωραρίου.

Ο τότε επιθετικός της Ένωσης απάντησε με μήνυση. «Το πρόβλημα είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο επιτρέπει στον Ψωμιάδη, στους μπράβους του και στις μεθόδους του να το εκπροσωπεί. Ο Ψωμιάδης καταστρέφει την καριέρα μου  καταστρέφει την καριέρα των συμπαικτών μου, καταστρέφοντας την ομάδα και μαζί με αυτό καταστρέφει τα όνειρα όλων των οπαδών μας. Εισβάλει στην ιδιωτική ζωή μου, αναγκάζοντας με να κυκλοφορώ με ασφάλεια πράγμα το οποίο δεν μπορούσα να φανταστώ. Μπορώ να συμβιβαστώ με αυτό, όμως δεν μπορώ να συμβιβαστώ με το ότι ως Έλληνας πολίτης πρέπει να έχω την οποιαδήποτε σχέση με τον Μάκη Ψωμιάδη», ανέφερε στην κατάθεση του.

Από τότε μέχρι και ως ότου ανέλαβε ο ίδιος την προεδρία της ΠΑΕ (ένα χρόνο αργότερα), ενήργησε και δικαιώθηκε μαζί με τον νομικό της ΠΑΕ, για αξίωση χρημάτων που αγγίζουν τα 80 εκατ. ευρώ τα οποία καταχράστηκαν στην ΠΑΕ ΑΕΚ επί προεδρίας του Μάκη Ψωμιάδη.

Σήμερα

Δέκα χρόνια μετά, η επί της ουσίας δικαιωμένη ΑΕΚ ζητάει πάγωμα των χρεών της προς το δημόσιο, έως ότου δικαστεί η υπόθεση Ψωμιάδη η οποία πάει από αναβολή σε αναβολή.

Και κάπου εδώ μπαίνει ξανά ο Νικολαΐδης. Μόνο τυχαίο δεν είναι το ότι ο 39χρονος πλέον Ντέμης, ασχολείται με τα δρώμενα της ομάδας και μάλιστα κοινοποιεί τις θέσεις του και τις απόψεις του στα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης.

Πολλά ακούγονται για ένα planb που ετοιμάζει «ψιθυριστά», έχοντας προσεγγίσει νέους επιχειρηματίες και εφοπλιστές. Κάτι που είχε ήδη «τρέξει» από το καλοκαίρι όταν του χάλασε τα σχέδια ο Θωμάς Μαύρος ο οποίος βγήκε μπροστά για να διασφαλίσει με τις δικές του δυνάμεις ένα καλύτερο αύριο για την ΑΕΚ.

Και όσο η περίπτωση Βιντιάδη παρατείνεται τόσο πιο θερμά και με εντατικούς ρυθμούς φέρεται ότι προσπαθεί για το σχέδιο σωτηρίας της ΑΕΚ. Σίγουρα πάντως όλα αυτά μόνο τυχαία δεν γίνονται. Κάτι υπάρχει από πίσω…

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement