31.1
08:29

Στον εισαγγελέα οι 35 συλληφθέντες-Συγκέντρωση ΠΑΜΕ στην Ευελπίδων

AEK1924.gr team
Στον εισαγγελέα οι 35 συλληφθέντες-Συγκέντρωση ΠΑΜΕ στην Ευελπίδων
Advertisement

Έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων βρίσκονται συγκεντρωμένα μέλη του ΠΑΜΕ για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες για την κατάληψη στο υπ. Εργασίας. Στόχος ο κ. Βρούτσης σύμφωνα με τον κ. Κεδίκογλου

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων βρίσκονται εκατοντάδες μέλη του ΠΑΜΕ και η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, προκειμένου να συμπαρασταθούν στα 35 άτομα που συνελήφθησαν την Τετάρτη μετά τα επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας.

Οι 35 συλληφθέντες μεταφέρθηκαν μετά τις 9 το πρωί από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων.

Τα 35 μέλη του ΠΑΜΕ κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης και απρόκλητες φθορές. Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο προκάλεσε έντονες πολιτικές αντιδράσεις.

Για οργανωμένη επιδρομή και προσπάθεια κατάληψης του υπουργείου με χρήση βίας έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

”Η βία, σε κάθε μορφή”, πρέπει να αποδοκιμάζεται έντονα, επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Η Αλέκα Παπαρήγα ζήτησε από τον υπουργό να δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο που δείχνει τις τάχα ,όπως είπε, καταστροφές που έκαναν οι συνδικαλιστές.

Για νέο όργιο κυβερνητικής καταστολής με τη χρήση βίας έκανε λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κεδίκογλου: Στόχος ήταν να προπηλακιστεί ο Γ. Βρούτσης

Στόχος των μελών του ΠΑΜΕ που εισέβαλαν στο υπουργείο Εργασίας ήταν να προπηλακιστεί ο ίδιος ο υπουργός, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Το ΠΑΜΕ με σημερινή του ανακοίνωση κάνει λόγο για ”κατασκευασμένες κατηγορίες” σε βάρος των συλληφθέντων και σημειώνει ότι ”οι αθλιότητες της κυβέρνησης, του κυβερνητικού εκπροσώπου και του υπουργού εργασίας αποκαλύπτονται όσο περνάνε οι ώρες όλο και περισσότερο”.

”Οι δηλώσεις τους ‘το ΠΑΜΕ να δείξει βίντεο’ αποκαλύπτει την αθλιότητά τους και τις κατασκευασμένες κατηγορίες με τις οποίες σέρνονται στα δικαστήρια 35 συνδικαλιστές, στελέχη του ΠΑΜΕ. Όσο περνάνε οι ώρες θα εντείνεται συνεχώς και θα τους αποκαλύπτουμε όλο και περισσότερο”, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->