30.1
07:48

Επιστρέφουν στους δρόμους τα λεωφορεία. Νέα απεργία την Πέμπτη

AEK1924.gr team
Επιστρέφουν στους δρόμους τα λεωφορεία. Νέα απεργία την Πέμπτη
Advertisement

Αναστολή κινητοποιήσεων για μία μέρα αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία. Ποιες προτάσεις έπεσαν στο τραπέζι.

Κανονικά κυκλοφορούν την Τετάρτη τα λεωφορεία, ενώ προχωρούν σε νέα 24ωρη απεργία την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου.

Η πρόταση αυτή πέρασε κατά πλειοψηφία, στην ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα, έναντι των άλλων τεσσάρων προτάσεων, μετά από μαραθώνια συνεδρίαση.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν εκ νέου Γενική Συνέλευση στις 14 Φεβρουαρίου.

Περισσότεροι από 4.000 εργαζόμενοι είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στις εξής 5 προτάσεις:

*Συνέχιση της απεργίας και νέα γενική συνέλευση των εργαζομένων την Παρασκευή.

*Κανονική λειτουργία των λεωφορείων την Τετάρτη και απεργία την Πέμπτη. Η περαιτέρω στάση να οριστεί σε νέα γενική συνέλευση στις 14 Φεβρουαρίου έπειτα από διάλογο με τη διοίκηση της ΟΣΥ.

*Να βγουν την Τετάρτη στους δρόμους τα λεωφορεία και να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία Πέμπτη και Παρασκευή, με νέα γενική συνέλευση την Παρασκευή.

*24ωρη απεργία την Πέμπτη και την ίδια ημέρα Γενική Συνέλευση

*Αναστολή των κινητοποιήσεων και διάλογος με την ΟΣΥ.

Πηγή: www.news247.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->