29.1
14:19

Ο επιμένων Ρίκκα… νικά!

AEK1924.gr team
Ο επιμένων Ρίκκα… νικά!

Είναι ο μεγάλος άτυχος της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια όμως δεν το βάζει κάτω και παρά τους συνεχείς τραυματισμούς επιμένει να προσπαθεί.

Πέρασε δύσκολα λόγω τραυματισμών, όμως προτίμησε να μείνει στην Ένωση και με πολύ δουλειά να πάρει μια θέση στην βασική ενδεκάδα της ομάδας. Ο Αντώνης Ρίκκα το έχει δικαιώσει τον Έβαλντ Λίνεν για την επιλογή του να τον βάζει βασικό στα τελευταία ματς και ο ίδιος έδωσε τις απαντήσεις του σε όσους του φέρθηκαν με δυσπιστία.

Ο Ρίκκα όμως τα έχει βάλει με την ατυχία του. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ υπέστη θλάση στον δικέφαλο, όμως δεν το βάζει κάτω. «Θα το ξεπεράσω και θα επιστρέψω δυνατός», έλεγε στους συμπαίκτες του στην σημερινή (29/1) προπόνηση. Ο άσος της Ένωσης δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τον Πανιώνιο το προσεχές Σάββατο, αλλά θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Κέρκυρα. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement